top of page

RÓLUNK

kik vagyunk?

építészirodánk 2007-ben (R-124 Műhely néven) kezdte meg működését, 2011-ben családi vállalkozássá alakult, az egyik alapító, Radnóczi László vezetésével. Irodánk jelenleg Győrben működik, legtöbb megbízásunk a Dunántúlhoz, illetve Budapesthez és környékéhez kötődik. 

nevünk, filozófiánk

Nevünk angolul van, ami főként külföldi partnereinknek könnyebbség, de gyufalángot jelent és magyar találmányra utal. Egy ötletre (Győrből), ami megoldva egy egyszerű problémát kicsit jobbá tette a világot.

Célunk, hogy saját területünk, az építészet terén apránként hasonló eredményeket érjünk el: szakmai tudásunkkal, tapasztalatunkkal adott helyen, adott használathoz tervezett, mégis minél sokoldalúbb, modern, élhető, otthonos tereket, környezetet hozunk létre ügyfeleink, középületek esetén mindannyiunk számára.  

amit nyújtani tudunk

az építés az egyik legősibb, mégis mára az egyik legbonyolultabb tevékenység. ebben tudunk segíteni ötleteinkkel, tapasztalatunkkal. Fő szolgáltatásunk az építészeti tervdokumentáció készítés, a tanulmánytervektől a pályázatok beadásához, hatósági engedélyezéshez vagy kivitelezéshez szükséges formáig. A tervezés mellett komplex szolgáltatásainkkal segítünk ügyfeleinknek eligazodni az első ötletektől a kulcsátadásig tartó folyamatban. 

működésünk

megbízóink közt családok, magán-beruházók, önkormányzatok, szerzetesrendek egyaránt előfordulnak. Nagyobb munkákat más tervezőkel együttműködve is végzünk. Mivel céljaink közt nem szerepel létszámunk folyamatos növelése, feladataink léptékétől függően építészirodánk mérete 2-10 fő között változott az évek során (társtervezőinket nem számítva).  A gödi piarista iskola példája mutatja leginkább, hogy ennek ellenére nem riadunk vissza nagyobb léptékű, többéves tervezési folyamatoktól sem. A megfelelő tervező-csapat felállítása, a szükséges infrastruktúra felélesztése néhány hetes előkészítő munka kérdése, amiben szintén van gyakorlatunk. 

áraink

Igyekszünk olyan tervcsomagokat is nyújtani, melyek egyszerű, közismert megoldásokat tartalmaznak, kevésbé részletesek, megbízható kivitelezővel mégis megfelelő eredményre vezethetnek. Az építkezésre szánt időt és pénzt ugyanakkor nem a tervezésen, hanem a épp a gondos tervezéssel lehet leghatékonyabban csökkenteni.

Minden esetben érdemes időt szánni az egyedi, helyszínre és személyre szabott megoldásokra, legyen szó családi házról vagy középületről, kerti tárolóról vagy város-léptékű nagyberuházásról. Javasoljuk a részletes kiviteli tervek megrendelését azokban az esetekben is, amikor a jogszabályok nem írják elő.

Tervezési feladatainkra megkeresés esetén minden esetben (típusterveink adaptációinál is) egyedi ajánlatot adunk. 

MUNKATÁRSAK

dr 052-2_edited_edited.jpg

Radnóczi László

alapító partner

okl. építészmérnök

775045_159423567600092_303446479_o_edited_edited.jpg

Radnócziné Tőke Márta

alapító partner

okl. építészmérnök

32580_103157566397229_7041526_n.jpg

Bacsa László

okl. építészmérnök

bottom of page